Placeholder Broadage Row
Neymar rekor peşinde

Brezilya'nın 25 yaşındaki yıldız futbolcusu Neymar, performansıyla parmak ısırtıyor.

Brezilya'nın çıkardığı genç yeteneklerden biri olan Barcelonalı yıldız futbolcu, milyonlarca insana ilham kaynağı oluyor. 25 yaşında olmasına rağmen, Brezilya Milli Takımı'nın efsane futbolcularının gol sayılarına yaklaşmış durumda. Genç futbolcu ülkesi adına 50 inanılmaz gole imza attı.

2014 Dünya Kupası'nda Brezilya'nın final hayali, yarı finalde Almanya karşısında son bulmuştu. O maçta takımını yalnız bırakan Neymar, bu kez adını kayıt defterlerine atmak ve ulusunun en büyük kupayı kazanmasına yardımcı olmak istiyor.

Dev organizasyonda milli takımı adına mücadele etmenin büyük bir onur olduğunu ifade eden 25 yaşındaki futbolcu, bunun rüya gibi olacağını söyledi.

2018 Dünya Kupası için iddialı konuşan Neymar, "Endişeli değilim, ancak zaten Dünya Kupası'nı düşünüyorum. Ben hayal kırıklığına uğramış biriyim. Bir Dünya Kupası kazanmanın nasıl bir şey olacağını hayal ederek, düşünmeyi bırakamam. 2018 için çok çalışacağım" dedi.. 

Barcelona'nın en iyi 3 futbolcusundan biri olduğunu söyleyen Yıldız futbolcu, Barcelona'nın bu yıl da şampiyon olacağına inandığını söyledi. Neymar, İspanya Ligi'nin halen en zor liglerden biri olduğunu vurguladı.

Geçen yıl 12 puan geriden geldiklerini ifade eden Neymar, "Önümüzde çok maç var. Her şey olabilir. Şampiyonluğa inanıyoruz" dedi.