Futbol

Neymar'a "külot" davası

21 Nisan 2014 Pazartesi 16:25 - Son Güncelleme 21 Nisan 2014 Pazartesi 16:30

Maliye ve rekabet kurumu milli oyuncu hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, anlaşmalı olduğu firmanın iç çamaşırını sahalarda göstererek bedava reklam yapması tartışmalara yol açtı.

Maliye ve rekabet kurumu milli oyuncu hakkında dava açmaya hazırlanıyor. Neymar, son olarak Barcelona'nın Atletico Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında televizyon ekranlarındaki milyonlarca seyirci karşısında formasını sürekli yukarı çekerek külodunu göstermeye başladı. Bu olayın defalarca tekrarlanması üzerine harekete geçen rekabet kurulu milli futbolcuyu uyardı. Ancak Neymar aynı hareketi diğer karşılaşmalarda da yapınca bu kez maliye devreye girdi.

Barcelonalı milli oyuncuya diğer bir darbe de ülkesi Brezilya'dan geldi. 'Folha de Sao Paulo' Gazetesi, Neymar'ın bu hareketi bilinçli yaptığını savunarak oyuncunun bağlı olduğu iç çamaşırları şirketini dava etti. Neymar tartışmaların büyümesi üzerine bir açıklama yaparak külodunu bilerek göstermediğini ileri sürdü. Brezilyalı milli oyuncunun bedava külot reklamı yapmaya devam etmesi halinde Barcelona kulübüne Messi'den sonra ikinci bir vergi cezası gelebileceği belirtiliyor.

DHA 

Sıradaki Haber
Premier Lig'de görünüm
Yükleniyor lütfen bekleyiniz