Futbol

"Okçu" kendini vurdu!

02 Ağustos 2015 Pazar 10:52 - Son Güncelleme 02 Ağustos 2015 Pazar 17:17

Daniel Güiza, "Ölürüm de forması giymem" dediği takıma transfer oldu.

İspanya, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Daniel Güiza'nın 3. Ligi ekiplerinden Cadiz'e transferini konuşuyor. 

"Okçu" lakaplı golcü oyuncunun Xerez forması giyerken, "Ölürüm de Cadiz forması giymem" açıklaması başına dert oldu. Cadiz taraftarları bu açıklamayı hatırlatarak, "Okçu"yu "Öleceksin Güiza" tezahüratlarıyla karşıladı.

O sözlerinden dolayı özür dileyen Daniel Guiza, "Hayatımda akılsız çok şey söyledim, bundan dolayı özür dilerim" ifadelerini kullandı.

14 milyon Avro'ya Fenerbahçe'ye gelmişti

2007-2008'de İspanya gol kralı olduğunun ertesi senesinde 14 milyon Avro'ya Fenerbahçe'ye transfer olan Daniel Güiza, yeni sezon öncesi Cadiz'le sözleşme imzaladı. Ancak yetiştiği ve formasını giydiği Xerez'de oynarken, ezeli rakip Cadiz için "Ölürüm, yine de Cadiz forması giymem" diyen Güiza'nın bu açıklamaları başına dert oldu. Güiza, havaalanında "Öleceksin Güiza" tezahüratlarıyla karşılandı.

Başkandan taraftara: "Sabırlı olun"

Ramon de Carranza Stadı'ndaki imza töreninde taraftarlar aynı şekilde tezahüratlara devam ederken, kulüp başkanı Manuel Vizcaino onlardan Güiza için sabırlı olmalarını istedi. Vizcaino, "Ona, Cadiz'in başarısı için katkı yapmasına izin verelim. Bize göre sahada konuşacak. O da daha önce yaptığı açıklamaların hatalı olduğunu biliyor ve şimdi o bir Cadiz oyuncusu" açıklamalarını yaptı.

Özür diledi

İmza töreni sırasında söz alan Daniel Guiza ise özür diledi. Deneyimli golcü, şöyle konuştu:

"İlk olarak hayatımda akılsız çok şey söyledim, bundan dolayı özür dilerim. Artık yeterince olgunlaştım ve bu külüp için en iyisini yapacağımı umuyorum. Daha önce söylediklerimden dolayı hatalıydım, bunu biliyorum ve özür diliyorum. Fiziki olarak mühemmel durumdayım ve bu forma için savaşmaya hazırım. Buraya gelmeden önce yurtdışından yapılan teklifleri reddettim. Burada veya Jerez'de benim için ne söylendiğini düşünmüyorum. Cadiz'e aidim ve bu takım için mücadele etmek istiyorum."

Sıradaki Haber
PSG'den sezona "süper" başlangıç
Yükleniyor lütfen bekleyiniz