Futbol

Okocha'nın yeğeni Arsenal'de

13 Mayıs 2014 Salı 14:50 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2014 Salı 14:58

Okocha'nın yeğeni Alex Iwobi, Arsenal'le 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Nijeryalı eski yıldız futbolcu Jay-Jay Okocha'nın yeğeni Alex Iwobi, İngiliz kulübü Arsenal ile 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Döneminde Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla uluslararası futbol arenasında adını duyuran Okocha, Nijerya basınına yaptığı açıklamada, "Yeğenim Alex Iwobi, Arsenal'la 2 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı" dedi.

Arsenal'ın denemek amacıyla geçen yıl İngiltere'ye davet ettiği Iwobi'yle profesyonel sözleşme imzalamasından memnuniyet duyduğunu belirten Okocha, "Artık yeni kontratına imza atmasının vakti gelmişti. Arsenal'ın ona profesyonel sözleşme teklifinde bulunması sadece an meselesiydi" ifadelerini kullandı.

Iwobi'nin çok yetenekli bir oyuncu olduğunu, Arsenal gibi üst düzey bir kulüple 2 yıllık sözleşme imzalayarak kanıtladığını ve yeğenine güvendiğini belirten Okocha, "Artık, harika bir oyuncu olması için gereken şans eline geçti" değerlendirmesinde bulundu.

17 ve 16 yaş altı milli takım kategorilerinde İngiltere forması giyen Iwobi, statü gereği istediği takdirde Nijerya Milli Takımı'nın formasını giyebilecek.

Sıradaki Haber
İsviçre'nin Dünya Kupası kadrosu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz