Futbol

"Önceliğim Süper Lig'de..."

01 Aralık 2014 Pazartesi 15:34 - Son Güncelleme 01 Aralık 2014 Pazartesi 15:45

Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan soruları cevapladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Kaan Ayhan, kariyerini yetiştiği Almanya'da sürdürmeyi planladığını söyledi.

Kaan Ayhan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nin aralık sayısında yer alan röportajında, Türk gazetelerinde Spor Toto Süper Lig'e geleceği yönünde haberlerin çıktığını ancak kendisinin Bundesliga'da devam etmek istediğini kaydetti.

"Şimdilik önceliğim Süper Lig'de oynamak değil" diyen milli oyuncu, "Almanya'da yetişmiş bir oyuncu olarak kariyerimi de orada sürdürmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bundesliga dünyanın en iyi liglerinden birisi ve giderek popülaritesi de kalitesi de yükseliyor. Ben de geleceğimi orada görüyorum" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'ın Brezilya ile yaptığı hazırlık maçında taraftarların kendilerine yönelik tepkisinin Almanya'da yaşanmayacağını savunan Kaan Ayhan şunları kaydetti:

"Benim gördüğüm kadarıyla özellikle son 15-20 dakikada tribünler Brezilya'yı tuttu. Bizim oyuncumuz Neymar'a faul yaptığında ıslıklarla protesto edildi. Almanya'da tepkinin bu boyutlara ulaştığını göremezsiniz. Ama orada da şu var; takım olarak mücadele etmezseniz tepki görürsünüz. Taraftarlar sizin tüm gücünüzle mücadele ettiğinizi görürse 4-0 bile kaybetseniz sesini çıkarmaz. Ama performansınızda yüzde 5'lik bir düşüş bile görseler protesto ederler."

Sıradaki Haber
Bosna Hersek "iyi ve ucuz" arıyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz