Futbol

Overmars'tan transfer itirafı

17 Mayıs 2019 Cuma 11:10 - Son Güncelleme 17 Mayıs 2019 Cuma 13:58

Takımdaki birçok önemli isme adeta teklif yağdığını belirten Overmars, Hollanda basınına verdiği röportajda teknik direktör Erik ten Hag ve yıldız futbolcularına teklifler olduğunu doğruladı.

Ajax A takım direktörü Marc Overmars, kulübün orta saha oyuncusu Donny van de Beek ve teknik direktör Erik ten Hag'ın sözleşmelerini iyileştirmek istediklerini ifade etti.

Şampiyonlar Ligi’nde 4 gol atarak yarı final yolunda önemli katkılar sunan Van de Beek ile ilgili olarak futbolcu olarak çok geliştiğini, bu nedenle ödüllendirilmesi gerektiğini söylerken onu kaybetmek istemediklerini vurguladı.

Bazı Avrupa takımlarının teknik direktör Erik ten Hag'a ilgi gösterdiklerini ancak gitmesini istemediğini ve başarılı teknik adamın sözleşmesini uzatmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Şampiyonlar Ligi’nde oldukça dikkat çeken bir performans ortaya koyan Hakim Ziyech için büyük kulüplerin Faslı oyuncuyla ilgilendiğini ve iyi bir teklif sunulduğunda değerlendireceklerini açıkladı.

İyi bir sezon geçirmeyen Kasper Dolberg ile ilgili de konuşan Overmars " 2016/2017 sezonunda harika bir yıl geçirdi ve eski performansına kavuşması için ona yardımcı olmalıyız’’ dedi.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Barcelona taraftarından Griezmann’a veto
Yükleniyor lütfen bekleyiniz