Futbol

Papu Gomez'in kampanyasına destek yağdı

13 Mayıs 2020 Çarşamba 21:57 - Son Güncelleme 13 Mayıs 2020 Çarşamba 22:57

Avrupa'da Kovid-19'dan en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtaya'da Serie A futbolcuları yardım kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Son olarak Atalantalı Papu Gomez bir kampanya başlattı. Kampanyaya birçok yıldızdan destek geldi.

"Herkese merhaba. Sizlere, benim için büyük anlamı olan bu formayı göstermek istiyorum. Bu, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda, San Siro'da Valencia'ya karşı giydiğim forma. Umarım satışından, ihtiyaç sahiplerine destek olmak için yeterli bir para toplayabiliriz. Kucak dolusu sevgiler."

Atalantalı futbolcu Papu Gomez'in bu sözlerle başlattığı kampanya çığ gibi büyüdü. Onlarca futbolcu, koronavirüsle mücadeleye destek olmak için Gomez'e katıldı.

Arjantinli futbolcu, Valencia'ya karşı oynanan Şampiyonlar Ligi maçında giydiği formayı satışa çıkarttı.

Elde edeceği geliri de Atalanta Kulübü'nün bulunduğu Bergamo şehrindeki bir hastaneye bağışlayacağını açıkladı. Gomez'in başlattığı akıma birçok yıldız oyuncu da katıldı.

Dani Alves, Chiellini, Van Dijk, Tagliafico, Iniesta, Rakitic, Modric, James Rodrigues, Alvaro Morata, Mariano Andujar ve Pablo Dybala gibi yıldızlar kampanyaya katkıda bulundu.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Avusturya'da ligin başlayacağı tarih açıklandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz