Futbol

Platini'den "Randevu" yalanlaması

03 Ekim 2013 Perşembe 15:29 - Son Güncelleme 03 Ekim 2013 Perşembe 15:35

Özaydınlı'nın iddialarına UEFA'nın patronundan yalanlama geldi.

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Murat Özaydınlı'nın UEFA başkanı Michel Platini ile ilgili twitter hesabından gündeme getirdiği iddialarına Avrupa futbolunun patronundan yalanlama geldi. 

Özaydınlı'nın UEFA başkanı ile yaptıkları görüşme ile ilgili olarak gündeme getirdiği, "Platini seçildikten sonra İlk günlerde kimseye randevu vermiyordu. Sadece bize gizlice randevu verdi. Bu randevu hakkında özellikle Şenes Erzik'e bilgi vermememizi istedi. 'Onun haberi olmasın, gelmesin' diye 3 kez ricada bulundu. Ben, Ali Koç ve Şekip Mosturoğlu, bir öğle yemeğinde UEFA binasında görüşmüştük" şeklindeki iddialarını UEFA başkanı Platini yalanladı.

Murat Özaydınlı'nın açıklamalarına kayıtsız kalmayan Avrupa futbolunun patronu Platini, başdanışmanı William Gaillard aracılığı ile sporx.com'a yaptığı açıklamada, Murat Özaydınlı'nın bu şok iddialarını yalanladı.

Platini'nin bu açıklamalardan büyük rahatsızlık ve üzüntü duyduğunu, Fenerbahçe yöneticisine ait açıklamaların kesinlikle gerçek dışı olduğunu belirten UEFA Başkanı Michel Platini'nin Başdanışmanı William Gaillard, "Sayın başkanımız bu konuda Türk kamuoyuna bilgi ve cevap vermemi istedi. Bu kesinlikle yalan bir beyan. Sayın Erzik başkanımız Platini için sadece bir mesai arkadaşı değil aynı zamanda aralarında güzel bir güven ilişkisi olan yakın bir dosttur" açıklamasını yaptı.

CİDDİYE ALMIYOR, RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPMAYA DEĞER GÖRMÜYOR

Platini'nin başdanışmanı Gaillard, "Peki sayın Platini bu konuda ilgili kulübe herhangi bir üzüntülerini belirten bir yazı göndermeyi düşünüyor mu?" sorusuna ise "Sayın başkan bu asılsız iddiaları resmi bir açıklama yapmaya değer görmüyor. Çünkü çok gülünç buluyor. Çünkü sayın Platini ile sayın Erzik arasında çok iyi derecede bir güven ilişkisi var. İlginç bir ayrıntı da iddia edilen konu ilk seçim sonrası ama sonrasında bu iki isim (Platini ve Erzik) ikinci seçim kazandılar. Kaldı ki Platini ile Erzik arasındaki dostluk arkadaşlık ve yakınlık çok başkadır" dedi.

Sıradaki Haber
Balotelli'ye yaptırım yok
Yükleniyor lütfen bekleyiniz