Futbol

Podolski bir anda çılgına döndü!

25 Kasım 2018 Pazar 00:15 - Son Güncelleme 25 Kasım 2018 Pazar 01:20

Japonya Ligi'ndeki muhteşem geri dönüş olaylı bitti. Uzatma dakikalarındaki kalecinin kafa golü sonrası saha karıştı. Olayın kahramanlarından biri de Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Lucas Podolski'ydi.

Japonya Ligi'nde sezona İniesta'lı Lucas Podolski'li Vissel Kobe, Shimizu deplasmanına çıktı. Maça iyi başlayan konuk Vissel Kobe, İniesta'nın asistiyle 26'ncı dakikada öne geçmeyi başardı.

Bu gole Shimizu takımı karşılık vermede gecikmedi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya Kobe takımı fırtına gibi başladı. Arka arkaya gelen gollerle skor 61. dakikada 3-1 e geldi.

Karşılaşma artık Kobe'nin galibiyetiyle bitti derken senaryo birden tersine döndü. Önce 83. dakikada konuk takım 10 kişi kaldı. 4 dakika sonra ise skor aradaki fark bire indi.

Maçın hakemi saha içi sakatlıkların oyunu durdurması nedeniyle maça 19 dakika ekledi. Duraklama dakikalarının sonuna doğru ise Kobe için rüya kabusa döndü.

Korner atışı için rakip kaleye giden Shimizu kalecisi kafayla topu ağlara yolladı ve skor 3-3 e geldi. Bu golün ardından Kobeli oyuncular hırçınlaştı.

Wellington'ın faulü sonrası Kobeli oyuncular ile Shimizu takımının yedek kulübesi arasında tartışma çıktı.

Sahadakiler Podolski'yi sakinleştirmekte zorlanırken kırmızı kart gören Wellington son golü atan rakip takım kalecisini yere yuvarladı. Adrenalinin yerini gerilime bıraktığı maç 3-3 sonuçlandı.

Sıradaki Haber
Dev maç öncesi istenmeyen olaylar
Yükleniyor lütfen bekleyiniz