Futbol

Prandelli imzayı attı, idmana çıktı

04 Ekim 2016 Salı 11:45 - Son Güncelleme 04 Ekim 2016 Salı 08:55

İtalyan çalıştırıcı, hayalindeki takımı Valencia ile kurmayı hedefliyor.

İspanya'nın köklü kulüplerinden Valencia, Prandelli ile kötü gidişe "dur" demek istiyor. La Liga takımına imza atan İtalyan çalıştırıcı da hayalindeki takımı Valencia ile kurmayı hedefliyor.

İmzalar atıldı, Prandelli ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, İspanya La Liga ekiplerinden Valencia ile sözleşme imzaladı.

Hayalindeki takımı Valencia ile kurmak istediğini ifade eden İtalyan teknik adam, şöyle konuştu:

"Sezon için olumlu düşüncelerim var; çünkü Valencia geçmişi başarılarla dolu, zengin bir kadroya sahip bir kulüp. İdealimdeki takım, takım olmayı becerebilen ve yüksek gol oranına ulaşabilen kadro oluşturabilmek. Burada olmayı seçtim çünkü García Pitarch, bana oyuncuların kalitesi ile ilgili her türlü garantiyi verdi ve ben onlarla çalışmak için sabırsızlanıyorum."

Prandelli, toplantının ardından takımın antrenmanında da yer aldı.

Kariyeri boyunca ülkesinde Atalanta, Lecce, Verona, Venezia, Parma, Roma ve Fiorentina'da görev yapan 59 yaşındaki Prandelli, 2010'da İtalya Milli Takımı'nın başına geçti. Milli takımda 4 yıl kalan Prandelli, 2014'te anlaştığı Galatasaray'da ise yaklaşık 5 ay görev yaptı.

Sezona Pako Ayestaran'ın teknik direktörlüğünde başlayan Valencia, puan alamadığı ilk 4 haftanın ardından İspanyol çalıştırıcıyla yollarını ayırmıştı.

Ayestaran'ın ayrılmasının ardından yardımcı antrenör Salvador Gonzalez Marco'yu geçici teknik direktörlüğe getiren Valencia, La Liga'da 7 haftada topladığı 6 puanla 18'inci sırada bulunuyor.

Sıradaki Haber
ManU'dan rekor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz