Futbol

Premier Lig'de "tokalaşma" krizi

28 Ekim 2013 Pazartesi 14:59 - Son Güncelleme 28 Ekim 2013 Pazartesi 17:22

City Menajeri Pellegrini, Mourinho'nun elini sıkmadı.

İngiltere Premier Lig'de dün oynanan Chelsea-Manchester City maçının ardından konuk ekibin menajeri Manuel Pellegrini, meslektaşı Jose Mourinho'nun elini maçtan sonra sıkmadı.

"El Nino" lakaplı İspanyol yıldız Torres'in son dakika golüyle Chelsea maçı 2-1 kazanırken, Londra ekibinin menajeri Mourinho golün sevincini tribünlere koşarak taraftarlarla birlikte yaşamıştı. Portekizli teknik adamın bu hareketi için "Kendisinden farklı bir şey beklemiyordum zaten" yorumunu yapan Şilili meslektaşı Pellegrini'nin kızgınlığı nedeniyle Mourinho ile tokalaşmak istemediği iddia edildi.

Mourinho ise Torres'in golünden sonra oğlunun yanına gitmek için kale arkası tribünlere koştuğunu ve gol sevincini oğluyla yaşamak istediğini söyledi.

Portekizli menajer, "Kendisini anlıyorum, maçı son dakikada kaybetti. Sonuçtan dolayı üzgünse anlarım, benim yaptığım yanlış bir şeye üzüldüyse de anlarım. Eğer yanlış bir şey yaptığımı düşünüyorlarsa özür dilerim" diye konuştu.

İki teknik adam, İspanya'nın Real Madrid takımında halef-selef olarak görev yapmıştı. İspanyol takımını Pellegrini 2009-2010 sezonunda, Mourinho ise 2010-2013 yılları arasında çalıştırmıştı.

Sıradaki Haber
Almanya'da haftanın futbolcusu Nuri Şahin
Yükleniyor lütfen bekleyiniz