Futbol

PSG'de kriz kapıda

24 Eylül 2014 Çarşamba 12:57 - Son Güncelleme 24 Eylül 2014 Çarşamba 13:01

Fransa Ligi ekiplerinden PSG'de Teknik Direktör Blanc'ın koltuğu tehlikede...

Fransa'da lige kötü bir başlangıç yapan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne de deplasmanda alınan Ajax beraberliği ile başlayan Paris Saint Germain'de teknik direktör Laurent Blanc'ın koltuğu sallantıda...

Fransız basınında yer alan haberlere göre; son dönemlerde alınan başarısız sonuçlarından ardından toplanan yönetim kurulu, deneyimli teknik adamın kulüpteki geleceğini masaya yatırdı ve önümüzdeki hafta oynanacak olan Caen karşılaşmasından da başarısız bir sonuç alınması durumunda Fransız teknik adamın görevine son verilebileceği gündeme geldi.

Söz konusu kriz hakkında açıklamada bulunan başkan Nasser Al-Khelaifi, her ne kadar Blanc'in görevinin tehlikede olmadığını söylese de; Fransız basını, 48 yaşındaki teknik adamın Barcelona ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan mücadeleden önce kovulabileceği kanaatinde.

OTORİTE EKSİKLİĞİ VAR!

Paris Saint Germain başkanı Nasser Al-Khelaifi, geçtiğimiz hafta Lyon ile oynadıkları ve 1-1 beraberlik ile sonuçlanan mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Blanc'ın koltuğu şu an için tehlikede değil. Kendisi, sezon sonuna kadar bizimle birlikte kalacak" ifadelerini kullanmıştı.

Sözleşmesi 2016 yılında sona erecek olan Laurent Blanc için başkan Nasser Al-Khelaifi'nin sarfettiği "sezon sonuna kadar" ifadesi de dikkat çeken bir başka detay oldu.

Ayrıca aynı haberlerde; Fransız teknik adamın, Zlatan Ibrahımovic ve Thiago Silva gibi yıldız isimlerin üzerinde otorite kuramadığı ve otorite eksikliği yüzünde bahsi geçen oyuncuların performanslarının düştüğü de iddia edildi.

(sporx)

Sıradaki Haber
FIFA'ya şeffaflık çağrısı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz