Futbol

PSG'den Di Maria'ya veto

02 Ocak 2014 Perşembe 15:05 - Son Güncelleme 02 Ocak 2014 Perşembe 15:14

Blanc, transfer gündemlerinde Di Maria'nın olmadığını açıkladı.

Paris Saint-Germain (PSG) Teknik Direktörü Laurent Blanc, Real Madrid'in kanat oyuncusu Angel di Maria'nın transfer gündemlerinde olmadığını söyledi.

Fransız basınına konuşan Blanc, transfer politikasında seçici davrandıklarını belirterek, "PSG, istediği tüm iyi oyuncuları kadrosuna katabilir" şeklinde konuştu.

 Arjantinli milli oyuncu Di Maria'nın ara transfer döneminde PSG'ye geçebileceği iddiasına yanıt veren Blanc,"Real Madrid, Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi. Diğerleri gibi Di Maria'yı orada izlemekten daha çok zevk alıyorum ve transferi gündemimizde değil" ifadesini kullandı.

Real Madrid'te bu sezon 15 lig karşılaşmasında forma giyen 25 yaşındaki oyuncunun, Monaco'ya gidebileceği öne sürülüyor.

Mata'yı istiyor

Paris Saint Germain'in devre arasında Javier Pastore'yi elden çıkaracağı ve yerini Chelsea'de forma giyen Juan Mata ile dolduracağı iddia ediliyor.

Sezon başında transfer olmak isteyen ancak takımda kalan İspanyol oyuncunun Premier League ekibinde mutsuz olduğu ifade ediliyor.

Mata ile ilgili olarak Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Gitmesini istemiyorum ama konuşmak isteyen her oyuncu için kapım açık." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Ronaldo, Messi'yi geçti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz