Futbol

PSG'nin yeni teknik direktörü Pochettino oldu

02 Ocak 2021 Cumartesi 18:04 - Son Güncelleme 02 Ocak 2021 Cumartesi 23:55  |  Kaynak : TRT SPOR, AA

Fransa Ligue 1 ekibi PSG, Thomas Tuchel'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mauricio Pochettino'nun getirildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Arjantinli teknik direktör Pochettino ile, bir yılı opsiyonlu 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen 48 yaşındaki Pochettino, PSG'nin yeni teknik direktörü olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve onur duyduğunu kaydetti. Pochettino, kendisine güvenen yöneticilere teşekkür etti.

Kalbinde PSG'nin özel bir yeri olduğunu ifade eden Pochettino, dünyanın en yetenekli oyunculardan bazılarıyla çalışmayı dört gözle beklediğini kaydetti.

PSG Kulübü Başkanı Nasser Al-Khelaifi, teknik direktörlük görevini Pochettino'ya verdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

"Eski kaptanımızın PSG'ye döndüğünü görmekten gurur duyuyorum. Çünkü PSG her zaman onun evi olarak kaldı. Mauricio Pochettino'nun dönüşü, tutkularımıza mükemmel şekilde uyuyor ve kulüp için yeni bir döneme damgasını vuracak." ifadelerini kullanan Al-Khelaifi, Pochettino'nun PSG taraftarlarının memnun edeceğinden emin olduğunu aktardı.

Pochettino, 2001-2003 yılları arasında PSG forması giymişti.

Fransız ekibi yeni teknik direktörünü bu paylaşımla duyurdu:

Sıradaki Haber
Premier Lig'de bir maç daha ertelendi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz