Futbol

Puyol'a büyük jest

07 Mart 2014 Cuma 13:16 - Son Güncelleme 07 Mart 2014 Cuma 13:27

Barcelona'da Puyol'un forması için kampanya başlatıldı.

Barcelona'dan sezon sonunda ayrılacak Carles Puyol'u takımın sembolü gören taraftarlar, futbolcunun "5" numaralı formasının kaldırılması için imza kampanyası başlattı.

Barcelona altyapısından yetişen ve 15 sezondur Barça formasını giyen, kaptanlık yapan Puyol'un sezon sonunda takımdan ayrılacak olması, taraftarı ve futbolcuları derinden etkiledi.

Puyol için bir grup taraftar, "5 numaralı formayı Puyol'dan sonra kimse giymesin ve bu forma Barcelona müzesine kaldırılsın" talebiyle kampanya başlattı. Puyol'un saha içinde ve dışında örnek bir futbolcu olduğunu savunan taraftarların başlattığı kampanyaya, ilk günlerde binden fazla kişinin imza attığı belirtildi.

Bu arada sakatlığından dolayı sözleşmesini 2 yıl önceden feshederek takımdan ayrılacak Puyol'a sosyal paylaşım sitelerinde kulüp yönetimi ve takım arkadaşlarından mesajlar yağdı.

Sosyal medyada Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, "Carles, sonsuz teşekkürler", takım arkadaşlarından Andres İniesta "Sezon sonuna kadar senin yanında oynamanın keyfini çıkartacağım. Bu bir onur. Sonrasında sana bol şanslar. Senin gibisi yok kaptan", Victor Valdes, "Onun gibisi bir daha olmayacak. Büyüksün kaptan, büyük!", Cesc Fabregas "Benim için yaptığın her şeye teşekkürler. Yardımların ve nasihatların. Senin yanında birşeyler öğrenmek için 3 ayım daha var. Benim için sonsuza dek kaptan olacaksın", Gerard Pique ise "Benim koruma meleğimsin. Tek ve tekrarı olmayan birisin. Yeni Puyol aranıyor haberlerini duymak beni güldürüyor. Aramaya devam etsinler hiçbir zaman bulamayacaklar" ifadelerini kullandı.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
QPR borç batağında
Yükleniyor lütfen bekleyiniz