Futbol

Real Madrid farka gitti

09 Nisan 2016 Cumartesi 21:47 - Son Güncelleme 09 Nisan 2016 Cumartesi 22:21

La Liga'da 32. hafta maçında Real Madrid, sahasında Eibar'ı 4-0 mağlup etti.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 32. haftasında Real Madrid, sahasında oynadığı maçta Eibar'ı 4-0 yendi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan maçta Real Madrid'e galibiyeti getiren goller ilk yarıda geldi. Ev sahibi takımın gollerini 5. dakikada James, 18. dakikada Lucas Vazquez, 20. dakikada Cristiano Ronaldo ve 39. dakikada Jese kaydetti.

İkinci yarıda Real Madrid, Portekizli futbolcusu Ronaldo ile iki mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Eibar'da Borja'nın 80. dakikadaki bir şutunda top direkten döndü.

Karşılaşmayı 4-0 kazanan Real Madrid, puanını 72'ye yükselterek bir maç eksiği olan Atletico Madrid'in (70) önünde ikinciliğe çıktı. Eibar ise 38 puanla 10. sırada kaldı.

Zidane'dan kadroda rotasyon

Bu arada Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, 13 Nisan'da Almanya'nın Wolfsburg takımına karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını düşünerek Luka Modric ve kaleci Keylor Navas'ı kadroya almazken, yedek beklettiği Gareth Bale, Toni Kroos ve Marcelo'yu oyuna dahil etmedi.

Yedek oturan diğer futbolculardan Danilo ve Kovacic ise ikinci yarıda oyuna girdi. Ayrıca hafif sakatlığı bulunan Karim Benzema da Real Madrid'in maç kadrosuna alınmadı.

Madrid ekibinin ilk maçta 2-0 yenildiği Wolfsburg'a karşı oynayacağı rövanş hakkında konuşan teknik direktör Zidane, "Gelecek maçta ben de takım da geleceğimiz için oynayacağız." dedi.

Real Madridli taraftarlar da yaptıkları tezahüratlarda sık sık Wolfsburg maçını hatırlatarak, futbolcuları motive etmeye çalıştı.

Sıradaki Haber
Nainggolan'ın evine hırsız girdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz