Futbol

Real Madrid, Getafe'ye gol yağdırdı

05 Aralık 2015 Cumartesi 19:19 - Son Güncelleme 05 Aralık 2015 Cumartesi 17:23

La Liga'da Real Madrid, Getafe'yi 4-1 yendi.

 İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 14. haftasında Real Madrid, sahasında oynadığı maçta Getafe'yi 4-1 yendi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılan maçta Real Madrid'in golleri ilk yarıda gelirken, 3 ve 15. dakikalarda Karim Benzema, 34. dakikada Gareth Bale, 37. dakikada da Cristiano Ronaldo Getafe ağlarını havalandırdı.

Getafe'nin tek golü ise 69. dakikada Alexis Delgado'dan geldi.

La Liga'da 14. hafta açılış maçında zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet alan Real Madrid, puanını 30'a çıkartarak, Atletico Madrid'in (29) önünde maç fazlasıyla ikinciliğe yükseldi.

- Perez ve Benitez'e protesto

Real Madrid taraftarları, Kral Kupası'nda Cadiz'e karşı oynanan ve 3-1 kazanılan maçta, kart cezalısı olan Denis Cheryshev'in oynatılması nedeniyle takımlarının organizasyondan ihraç edilmesi sonrası, kulüp başkanı Florentino Perez ile teknik direktör Rafael Benitez'e tepki gösterdi.

Florentino Perez ile Rafael Benitez'e, "El Clasico"da Barcelona'ya karşı alınan 4-0'lık yenilgi sırasında başlayan tepkiler, Kral Kupası'ndan ihraç olunmasının ardından Getafe maçında da devam etti. Karşılaşma başında Rafael Benitez'in ismi anons edildiği tribünlerden ıslıklar duyulurken, maç sırasında da "Florentino istifa" tezahüratı yapıldı.

Öte yandan Fransa'da şantajla ilgili bir soruşturmada sanık olmasından dolayı zor günler geçiren, hatta Avrupa'daki bazı spor gazetelerine göre Fransa Milli Takımı'ndan çıkartılacağı dahi iddia edilen Karim Benzema, Getafe'ye attığı iki golle moral buldu. La Liga'daki toplam gol sayısını 8'e çıkaran Fransız futbolcu, en son 4 Ekim'de ligde Atletico Madrid'e karşı gol atmıştı.

Öte yandan, Real Madrid'in 3 önemli futbolcusu Benzema, Bale ve Ronaldo'nun birlikte gol attıkları son karşılaşması ise geride kalan sezon 5 Nisan'da oynanan Granada maçıydı.

Sıradaki Haber
Manuel Burga gözaltına alındı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz