Futbol

Real Madrid sakata geldi!

22 Kasım 2013 Cuma 16:38 - Son Güncelleme 22 Kasım 2013 Cuma 16:42

Milli maçlardan dolayı Real Madrid'e sakat dönen futbolcuların sayısı 5'e çıktı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 14. haftasında yarın deplasmanda Almeria'ya karşı oynayacak Real Madrid'de sakat futbolcuların sayısı 5'e yükseldi.

Almeria maçı öncesi son antrenmanını, Madrid'in Valdebebas ilçesindeki spor tesislerinde yapan Real Madrid'de Khedira, Coentrao, Marcelo, Di Maria ve Varane, sakatlıkları nedeniyle antrenmanda yer almadı.

Almanya ile İtalya arasındaki hazırlık maçında dizinden sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacak Khedira ile Coentrao ve Marcelo'nun yanı sıra Varane ve Di Maria'nda sakatlık sorunu yaşadığı bildirildi. Dizinden sakatlığı bulunan Varane'nin durumunun kulüp içinde endişe yarattığı, Di Maria'nın ise ayak bileğinde ağrılar olduğu kaydedildi.

Antrenman sonrası basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakat futbolcuların yerine Almeria karşısında hangi oyuncuları oynatacağı ve oyun sisteminde değişiklik yapıp yapmayacağıyla ilgili ipucu vermek istemedi.

''Takımdaki futbolcuların bazılarının fizik durumları iyi değil ama iyi olan tüm oyuncularım bana güven veriyor ve kararı yarın alacağım'' diyen Ancelotti, orta sahada Xabi Alonso ve Illarramendi'yi birlikte oynatabileceğini kaydetti. İtalyan teknik adam, sakatlıklara rağmen takımdaki psikolojinin iyi olduğunu ve herkesin Almeria maçına konsantre olduğunu da söyledi.

Ancelotti, yoğun maç trafiğinden milli takımlardaki bazı futbolcularının 3 gece uçakta uyuduğunu, yorgunluk ve sakatlık sorunu yaşadıklarını belirterek, gelecek yıl mart ayına kadar milli maç bulunmamasının kendileri için bir şans olduğunu ifade etti.

Sıradaki Haber
Messi'yi ağlatmayın!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz