Futbol

Real Madrid'e G.Saray izni

15 Ağustos 2015 Cumartesi 14:22 - Son Güncelleme 15 Ağustos 2015 Cumartesi 14:29

Real Madrid, Galatasaray maçı öncesi dinleniyor.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, salı günü Galatasaray ile yapacağı hazırlık maçı öncesinde dinleniyor.

İspanya'da gelecek hafta başlayacak lig öncesinde hazırlık turnuvası Sanitago Bernabeu Kupası'nda 18 Ağustos'ta Galatasaray ile karşılaşacak Real Madrid'de futbolculara 2 gün izin verildi.

Teknik direktör Rafa Benitez, hafta içinde günde çift antrenman yaptırdığı futbolcularını serbest bırakırken, antrenmanlara pazartesi sabahı başlanacak.

İspanyol basını, Real Madridli futbolcuların yoğun bir çalışmanın ardından bu izni hak ettiğini, Gareth Bale'in Marbella'da golf oynadığını ve birçoğunun ise deniz kıyısı yerlerde dinlendiğini belirtti.

Madrid temsilcisinde takımdan ayrı çalışan defans oyuncuları Pepe, Raphael Varane ve Fabio Coentrao ile forvette Karim Benzema'nın sakatlıkları bulunuyor. La Liga'nın ilk haftasında 23 Ağustos'ta deplasmanda Sporting Gijon ile oynanacak Real Madrid'de, bu futbolcuların risk edilmeyerek Galatasaray karşısında oynatılmaması bekleniyor.

Gol yemiyor

Öte yandan 37 gün süren sezon öncesi çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 7 hazırlık maçı oynayan Real Madrid, sadece 2 gol yiyerek defansta hazır bir görüntü çizdi.

İspanyol basınında, takımda en büyük eksikliğin hücumda yaşanmasına rağmen Galatasaray maçında Cristiano Ronaldo'nun da oynayacak olması nedeniyle İspanyol teknik adam Benitez'in endişe duymadığı ifade ediliyor.

İspanyolların tatil için farklı yerle gitmesi ve Madrid'in büyük oranda boş olmasına rağmen Real Madrid-Galatasaray maçı öncesinde biletlerin çok büyük bir kısmının satıldığı vurgulanıyor. Biletlerin fiyatı, 15 ila 125 avro arasında değişiyor.

Sıradaki Haber
Luis Enrique inanıyor!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz