Futbol

Real Madrid’in kadrosu nasıl olmalı?

04 Nisan 2019 Perşembe 09:21 - Son Güncelleme 04 Nisan 2019 Perşembe 09:27

Herkes bu sene tüm kulvarlara erken havlu atan Real Madrid'in transferlerini bekliyor. Camianın önde gelen isimleri de transfer hamlelerini yorumluyor.

Büyük bir değişime hazırlanan Real Madrid’de gündem transfer. Real Madrid’i eski futbolcularından Predrag Mijatovic kulübün transfer girişimlerini ve mevcut kadro yapısını değerlendirdi.

Mijatovic’e göre Solari döneminde yedek kulübesine çekilen Marcelo, tekrar eski formunu yakalayabilir fakat Bale için bu durum geçerli olmayabilir:

"Marcelo bana göre Roberto Carlos’tan sonra dünyanın en iyi sol beki. Kötü bir sezon geçirdi fakat daha iyi çalışıp gelecek sezon formasını tekrar alacaktır. O takımın ikinci kaptanı ve bu kulübe yıllarını verdi. Fakat Bale konusunda emin değilim"

Real Madrid ile anılan isimlerden biri de PSG’nin genç yıldızı Kylian Mbappe.

Mbappe Fransa’da kalacağını söylüyor ama adı her gün İspanyol gazetelerinde çıkıyor. Mijatovic’e göre Mbappe bir gün Real formasını giyecek ama o sene bu sene değil. Karadağlı futbol adamı Mbappe'nin bu sezon PSG'den ayrılacağına ihtimal vermiyor. 

Real Madrid'de ayrılacağı iddia edilen bir diğer isim de Raphael Varane. Fransız savunma oyuncusu Zidane'nın gözdelerinden ve tecrübeli teknik adam onu asla bırakmak istemiyor. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Almanya Kupası'nda yarı finale çıkan takımlar belli oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz