Futbol

Real Madrid'in Mbappe planı

13 Ocak 2021 Çarşamba 13:48 - Son Güncelleme 13 Ocak 2021 Çarşamba 13:53  |  Kaynak : TRT SPOR

Kylian Mbappe'yi transfer etmek isteyen Real Madrid, 6 futbolcusunu gözden çıkardı. Fransız yıldız için kaynak oluşturmaya çalışan İspanyol ekibi, Gareth Bale, Marcelo, Isco, Luka Jovic, Dani Ceballos ve Brahim Diaz'ı satmayı planlıyor.

Yaz transfer dönemini sessiz geçiren Real Madrid, suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor.

Yaptığı sansasyonel transferlerle bilinen İspanyol ekibinin hedefinde, Paris Saint Germain forması giyen Kylian Mbappe bulunuyor.

Özellikle Cristiano Ronaldo'nun ayrılığı sonrası eski günlerine özlem duyan eflatun beyazlılar, Fransız yıldızın transferiyle taraftarını memnun etmek istiyor.

Yönetim, İspanyol ekibinde forma giyme hayali bulunan 22 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorlayacak.

Real Madrid'in, Kylian Mbappe transferinde tek engel ise kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik şartlar.

Ülke basınının iddiasına göre koronavirüs nedeniyle gelirlerinde yüzde 25'lik bir kayıp yaşayan İspanyol ekibi, Fransız yıldız için 6 futbolcusunu satmayı planlıyor.

Teknik direktör Zinedine Zidane'nın raporu doğrultusunda Gareth Bale, Marcelo, Isco, Luka Jovic, Dani Ceballos ve Brahim Diaz ile yollar ayrılacak.

Real Madrid, bu 6 oyuncudan yaklaşık 150 milyon euro gelir elde etmeyi planlıyor.

2017 yazında Monaco'dan, Paris Saint Germain'e transfer olan Kylian Mbappe, Fransız kulübü ile çıktığı 144 resmi maçta 104 kez fileleri sarsıp 58 de gol pası verdi.

Sıradaki Haber
Sheffield 185 gün sonra kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz