Futbol

Real'e ve Ronaldo’ya kötü haber!

07 Şubat 2014 Cuma 17:07 - Son Güncelleme 07 Şubat 2014 Cuma 17:55

Futbol Federasyonu Üst Kurulu, Real Madrid’in yıldızı Ronaldo’yu affetmedi.

Real Madrid'in Athletic Bilbao ile oynadığı maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Ronaldo'ya kötü haber geldi. İspanya Futbol Federasyonu Üst Kurulu, Ronaldo’yu affetmedi. Öte yandan Real Madrid'de sakatlığı sona eren Gareth Bale ise tekrar kadroya alındı. 

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 22. haftasında oynanan Athletic Bilbao-Real Madrid maçında rakibi Ander Iturraspe'nin yüzüne vurduğu için kırmızı kart gören Cristiano Ronaldo'nun 3 maçlık men cezası geçerliliğini koruyor.

Real Madrid Kulübü'nün Ronaldo'nun cezasını düşürmek için İspanya Futbol Federasyonu Üst Kurulu'na yaptığı itiraz reddedildi. Kulübün ısrarcı olması halinde 15 gün içinde bir üst komiteye başvuru yapma hakkı bulunuyor.

Cristiano Ronaldo bu durumda Real Madrid’in Villarreal, Getafe ve Elche maçlarında forma giyemeyecek. 

Bale yeniden kadroda

Öte yandan La Liga'nın 23. haftasında yarın Villarreal'e karşı oynayacak Real Madrid'de sakatlığı sona eren Gareth Bale, tekrar kadroya alındı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Bale'in durumuyla ilgili her zaman gerçeği söylediğini, Galli futbolcu ile arasında herhangi bir sorun olmadığını ve Kral Kupası'nda (Copa del Rey) Atletico Madrid'e karşı oynamamasının sebebinin, sakatlığının nüksetmesi olduğunu söyledi.

Ancelotti, ''Bale şu anda iyi ve herhangi bir sorunu yok. Fizik kondisyonu da iyi ve güzel bir maç çıkarabilir'' dedi

Sıradaki Haber
Arda büyük ödüle yakın!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz