Futbol

Rodriguez yuvaya doğru

03 Mayıs 2019 Cuma 12:16 - Son Güncelleme 03 Mayıs 2019 Cuma 11:23

Bayern Münih’te gözden çıkarılan James Rodriguez, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Monaco’dan 75 milyon euro’luk bir bedelle Real Madrid’e transfer olan James Rodriguez, bir türlü istenilen performansı veremeyince gözden düşen isim oldu. Isco, Modric gibi yıldız isimlerle forma rekabetini kazanamayan orta saha oyuncusu, 2017 yılında 2 yıl kiralık olarak Bayern Münih’e gönderildi.

Bayern Münih’te de istenilen performansı gösteremeyen Kolombiyalı yıldız gerek sakatlıklar gerekse teknik direktör Niko Kovac’la yaşadığı sorunlar nedeniyle düzenli olarak istediği kadar süre alamıyor.

Marca gazetesine açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Şu anda Haziran'a kadar Bayern'in sözleşmeli oyuncusuyum. Bu tarihten önce kesinleşen bir durum olmayacak. Madrid'de her şeyim var. Evim, beni seven insanlar... Ama neler olacağını söyleyemem." dedi.

Bayern Münih forması altında sezonu iyi bir şekilde noktalamak istediğini belirten başarılı orta saha oyuncusu, Real Madrid'i özlediğini ifade etti.

Gelecek sezon kadrosunda yeniliğe gitmeyi düşünen Real Madrid’de şans bulmayı hedefleyen yıldız isim Zinedine Zidane’dan şans bekleyen isimler arasında olacak.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Mesut Özil'in kolyesi olay oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz