Futbol

Roma’da ikinci Spalletti-Totti krizi

18 Nisan 2016 Pazartesi 12:07 - Son Güncelleme 18 Nisan 2016 Pazartesi 09:16

Atalanta maçı sonrası itişmeye varan şekilde kavga ettikleri öne sürülüyor...

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’da, teknik direktör Luciano Spalletti ile takım kaptanı Francesco Totti’nin, Atalanta maçı sonrası ciddi şekilde tartıştıkları iddia edildi.

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, ligin 33. haftasında deplasmanda Atalanta'ya karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 geriye düşen ve beraberliği son dakikada Totti’nin ayağından gelen golle bulan Roma’da, maç sonrası teknik direktör Spalletti ile Totti arasında ciddi gerginlik yaşandı.

Maç sonucu nedeniyle oyuncularına sert şekilde çıkışan Spalletti’ye, Totti’nin karşılık vermesi, ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırdı.

Haberlerde, Spalletti ve Totti’nin birbirlerine sert sözler sarf etmelerinin, soyunma odasına giderken başladığı, hatta itiştikleri öne sürüldü. Takımın deplasmandan Roma’ya dönüşünde tesislerin önünde “Totti için saygı” pankartının asıldığı da paylaşıldı.

Spalletti, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, soyunma odasına girişte oyuncularına maçla ilgili bir şeyler söylemek için beklediğini doğrularken, bazı oyuncularıyla fiziksel müdahaleye varan kavga ettiği iddialarını yalanladı.

Roma’da Spalletti ile Totti arasında yaşanan gerilim ilk değil. İkili, şubat ayında basın üzerinden birbirlerini hedef almış, Totti, o hafta sonu Roma’nın Palermo ile yapacağı maçın kadrosundan son anda çıkarılmıştı.

Sarı-kırmızılı kulüpte yönetim, teknik direktör Spalletti’den taraf olurken, taraftarlar da kendi aralarında ikiye bölünmüştü.

Şubat ayındaki tartışmadan sonra Roma yönetimi, emektar kaptanlarının sözleşmesini yenilememe yönünde tavır almıştı. İtalyan basını, futbol yaşantısını 1 yıl daha sürdürmek isteyen 39 yaşındaki Totti'nin, ABD ya da Körfez ülkelerine gidebileceğini yazdı.

Sıradaki Haber
"500'ler kulübü"nün son üyesi Messi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz