Futbol

Roma'yı Inter durdurdu!

19 Mart 2016 Cumartesi 23:52 - Son Güncelleme 19 Mart 2016 Cumartesi 22:43

Inter ile 1-1 berabere kalan Roma’nın galibiyet serisi sona erdi.

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 30. haftasında Roma, konuk ettiği Inter ile 1-1 berabere kaldı.

Roma Olimpiyat Stadı’nda puan tablosunda üçüncü sırada bulunan Roma ile beşinci sıradaki Inter’i karşı karşıya getiren müsabakayı, hakem Daniele Orsato yönetti.

Yaklaşık 50 bin futbolseverin izlediği maçın ilk yarısı iki takımın da dengeli oyunuyla geçerken, her iki ekip de etkisiz ataklarla birbirlerinin kalesinde tehlike yaratmaya çalıştı.

Maçın ikinci yarısının 53. dakikasında, Roma savunmasında Manolas’ın hatasında topla buluşan Interli Ivan Perisic, kaleci Sczesny ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi: 1-0.

84. dakikada gelişen Roma atağında Dzeko’nun kaleye gönderdiği top, Radja Nainggolan’ın önüne düşerken, Belçikalı orta saha oyuncusu takımına beraberliği getiren golü attı: 1-1.

Maçta başka gol olmayınca ligi gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılabilecek pozisyonda bitirmek isteyen iki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı.

Roma'nın 8 maçlık serisi sona erdi

Bu sonuçla Roma’nın ligdeki galibiyet serisi de sona erdi. Ligde oynadığı son 8 maçı da kazanarak büyük bir çıkış yakalayan sarı-kırmızılı başkent ekibi, haftalar sonra evinde Inter ile berabere kalarak, puan kaybetti.

Son haftaları galibiyetle kapatan ve bu maçta da galibiyete yaklaşan konuk Inter de iki hafta aradan sonra puan kaybetmiş oldu.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Milano’da oynanan maçı ise Inter, 1-0’lık sonuçla kazanmıştı.

Serie A’nın 30. haftasının açılış maçında Empoli ile Palermo golsüz berabere kaldı.

Ligde 30.haftaya pazar günü oynanacak 8 maçla devam edilecek. Lider Juventus, Torino derbisinde Torino ile ikinci sıradaki Napoli de Genoa ile karşılaşacak.

Sıradaki Haber
Atletico'ya ağır darbe
Yükleniyor lütfen bekleyiniz