Futbol

Ronaldo, Blatter'e cevap verdi

29 Ekim 2013 Salı 22:27 - Son Güncelleme 29 Ekim 2013 Salı 22:37

Blatter'in konuşmasının ardından Real Madrid ve yıldız oyuncudan tepki geldi.

FIFA Başkanı Joseph Blatter'in Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo hakkında yorumlar yapmasının ardından beklenen tepki Madrid'den geldi.

Joseph Blatter'in “Oxford Union Society”de öğrencilerle katıldığı bir programda Ronaldo ile dalga geçmesinden sonra, Real Madrid kulübünün kendilerinden ve oyuncusundan özür dilenmesini beklediği belirtildi.
 
FIFA Başkanının yorumları hakkında açıklama yapan teknik direktör Carlo Ancelotti ise "Kulübümüzün profesyonel futbolcumuz hakkında FIFA'ya bir yazı gönderdiğini biliyorum. Başkanıma bu konuda katılıyorum. Ronaldo ile bu konu hakkında konuşmadım. Fakat o bugün de çok çalıştı. Ronaldo herkesin saygısını hakeden bir oyuncu" diyerek sözlerini tamamladı.
 
Ronaldo'nun sert cevabı
FIFA Başkanı Sepp Blatter'in eleştirileri üzerine Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo resmi twitter hesabından yanıt verdi.
 
Sepp Blatter'in görüntülerini hesabına ekleyerek eleştirilere cevap veren yıldız oyuncu, "Bu video FIFA'nın bana, kulübeme ve ülkeme gösterdiği saygıyı açık ve net bir şekilde ortaya koyuyor. Bay Blatter'e uzun bir hayat ve sağlık dilerim, böylece favori takımlarının ve oyuncularının başarılarına tanıklık etmeye devam edebilir" dedi.

Sıradaki Haber
Messi, Ronaldo’dan daha iyi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz