Futbol

Ronaldo otelciliğe soyundu

18 Aralık 2015 Cuma 19:02 - Son Güncelleme 18 Aralık 2015 Cuma 17:10

Cristiano Ronaldo, otelcilik sektörüne girdi.

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, otelcilik sektörüne girdi.

Futbolculuğunun yanı sıra "CR7" markasıyla tekstil ve aksesuar sektörlerinde de iş yapan Cristiano Ronaldo, bir Portekiz oteller zincirinin ortağı oldu.

Daha çok 18-34 yaş arası gençlere hizmet veren Portekiz otelcilik grubu Pestana'ya yatırım yapan Ronaldo'nun, Lizbon, Madrid, New York ve doğum yeri olan Madeira da açılacak yeni otellerin ortağı olduğu bildirildi. Pestana Grubu'nun başkanı Dionisio Pestana, Ronaldo ile yaptıkları anlaşma sonrası basına yaptığı açıklamada "Ronaldo ekol biri" dedi.

Açılacak 4 yeni otel için Ronaldo ile 70 milyon avroluk yatırım yapacaklarını kaydeden Pestana, toplamda 500 yataklı bu otellerden Lizbon ve Madeira'dakinin 2016'da, Madrid ve New York'takilerin ise 2017'de açılmasının öngörüldüğünü belirtti. Otellerin adının Ronaldo'nun marka ismi "CR7" olacağı iddia edildi.

Forbes dergisinin listesine göre yılda 80 milyon dolarlık kazanç ile dünyanın en çok kazanan 2. sporcusu olan 30 yaşındaki Ronaldo'nun sadece reklam gelirlerinden yılda 42 milyon dolar gelir elde ettiği kaydediliyor.

Sıradaki Haber
Platini'nin FIFA'daki savunması yapıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz