Futbol

Ronaldo'nun Blater'e öfkesi dinmiyor

18 Kasım 2013 Pazartesi 11:27 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 11:33

Yıldız futbolcunun Blater'in telefonlarına cevap vermediği ortaya çıktı.

Blatter’in, Cristiano Ronaldo’yu defalarca özür dilemek için aradığı ancak yıldız futbolcunun bu çağrıların hiçbirisine cevap vermediği ortaya çıktı

FIFA Başkanı Sepp Blatter ile Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo arasındaki gerginlikte sular durulmak bilmiyor. Blatter’in yıldız futbolcuyla ilgili demeçleri ile başlayan süreçte Portekizli oyuncunun Blatter’e öfkesinin dinmediği ifade edildi.

As gazetesinin haberine göre FIFA Başkanı, oyuncu ile ilgili küçük düşürücü sözlerinin ardından defalarca özür dilemek için yıldız futbolcuyu aradı. Ancak Ronaldo’nun Blatter ile görüşmek istemediği ve telefonlarının hiçbirisine cevap vermediği ifade edildi. İsviçreli spor adamının oyuncudan ödemek için farklı yollar da denediği ancak Ronaldo’nun bunlara da aynı olumsuz cevap verdiği belirtildi.

Blatter, “Messi mi, Ronaldo mu?” tartışmasına dahil olmuş, tercihini Arjantinli futbolcudan yana kullandığını belirtmiş ve Ronaldo’yu "sahada asker gibi durmak" ve "kuaföre çok para harcamak" gibi ifadelerle itham etmişti. Portekizli futbolcunun bu seneki FIFA Ballon D’or ödül törenine de katılmayacağı iddia ediliyor. (Skorer)

Sıradaki Haber
Genç futbolcu lig maçında öldü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz