Futbol

'Ronaldo'nun boşluğunu dolduramadılar'

04 Mart 2019 Pazartesi 16:57 - Son Güncelleme 04 Mart 2019 Pazartesi 17:14

Real Madrid'in yıldız ismi Luka Modric, takımdaki forvet arkadaşlarının Ronaldo'nun boşluğunu dolduramadığını ifade etti.

El Clasico'da Barcelona'ya her iki maçta da gol atamadan yenilerek dikkatleri üzerine çeken Real Madrid ligde de şampiyonluk yarışından uzak.

Cristiano Ronaldo'suz ilk yılında kötü bir performans sergileyen Madrid temsilcisinde takımın yıldız isimlerinden Luka Modric, forvetlerin Ronaldo'nun boşluğunu dolduramadığını söyledi. 

Ronaldo'nun Juventus'a gitmesinin ardından genç isimler Vinicius Junior ve Mariano Diaz'ı renklerine bağlayan takım bu futbolculardan beklediği verimi alamadı. 

"Ronaldo'nun yokluğunu her takım hisseder. Onun yerine birini bulmak neredeyse imkansız bir şey. Ronaldo 50 gol attı. bu dönemde bu kadar gol atacak birini bulamazsınız. Bizim ihtiyacımız olan 15-20 gol atacak 2-3 futbolcu. Fakat onlar da bizde yok" diyen Hırvat orta saha, Ronaldo'yu özlediklerini ifade etti. 

Modric, Vinicius'un doğru yolda olduğunu fakat bazen işlerin istediklerini gitmediğini söyledi. 18 yaşındaki futbolcu bu sezon sadece 3 gol atabildi. Bale 33 maçta 13 gol kaydederken Benzema'nın da 42 maçta 20 golü var. 

Real Madrid, Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile oynayacak. 

Kaynak: TRT SPOR


 

Sıradaki Haber
Kulüpler Birliği yönetimi İspanya'ya gidiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz