Futbol

Ronaldo'ya İspanya'dan ödül

02 Aralık 2013 Pazartesi 18:26 - Son Güncelleme 02 Aralık 2013 Pazartesi 18:29

Marca gazetesi geçen sezonun en iyi futbolcusu ödülünü, Ronaldo'ya verdi.

İspanyol spor gazetesi Marca tarafından verilen "Alfredo di Stefano Ödülü"ne, Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo layık görüldü.

Geçen sezonun tüm şampiyonalardaki performansına göre verilen ödüle arka arkaya ikinci kez layık görülen Ronaldo, "Son yıllarda çok üst bir düzeyde olsam da kariyerimin en iyi sezon başlangıcını yaşıyorum. İyi bir dönemdeyim" dedi.

Ödül töreni sırasında konuşan Ronaldo, "Real Madrid'i bu sezon çok güçlü görüyorum. Sezon sonunda iyi bir durumda olmamız için takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Kendimize güveniyoruz. Başarılı olmanın sırrı her zaman çok çalışmaktan ve antrenmanlar ile maçlara çok konsantre olmaktan geçiyor" değerlendirmesini yaptı.

Ronaldo, bir basın mensubunun, "FIFA Başkanı Blatter sana telefon etti mi?" sorusuna "Hayır. Telefon kullanmıyorum" şeklinde esprili bir cevap verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve ligde Valladolid maçlarında oynatılmayan Ronaldo, son durumu ile ilgili de "Artık sakatlığım yok" diye konuştu.

Ligde Barcelona ile aynı puanda bulunan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubundan lider çıkmayı garantileyen Atletico Madrid'in başarısına şaşırmadığını ifade eden Ronaldo, şunları söyledi:

"Atletico Madrid'i geçen sezondan beri çok güçlü görüyorum. Büyük futbolcuları, iyi bir kalecisi ve iyi bir teknik direktörü ile çok iyi organize olan bir takım. Atletico Madrid, lig şampiyonluğu için çok güçlü bir aday olsa da ligi Real Madrid'in kazanacağı kanısındayım."

Etiketler : MarcaödülRonaldo
Sıradaki Haber
Alaba 2018'e kadar Bayern Münih'te
Yükleniyor lütfen bekleyiniz