Futbol

"Sabırsızlıkla bekliyorum"

09 Mayıs 2020 Cumartesi 12:50 - Son Güncelleme 09 Mayıs 2020 Cumartesi 12:53

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille forması giyen milli futbolcu Mehmet Zeki Çelik, " . Milli takımımızı güzel bir turnuva bekliyor. İnşallah başarılı olacağız. EURO 2020’yi sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Koronavirüs nedeniyle bir yıl ertelenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) için sabırsızlandığını söyleyen Çelik, “EURO 2020’ye en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum. Milli takımımızı güzel bir turnuva bekliyor. İnşallah başarılı olacağız. EURO 2020’yi sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

Koronavirüs nedeniyle Fransa Ligi’nin iptalinin oyuncular açısından olumlu karşılandığını belirten Çelik, “Fransa Ligi’nin iptali doğru bir karardı. Bu şartlar altında oynamak doğru değil. Hastalık bittikten sonra futbola başlamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Korkuyla oynamaktansa beklemeyi tercih ederim" ifadelerini kullandı.

Karantina sürecini Gaziantep’te geçirdiğini belirten milli oyuncu, “Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularıyla birlikte özel uçakla Paris’ten Gaziantep’e geldik. Birkaç gün sonra karantinadan çıkacağız. Süreç biraz zor geçti. Tek başına bir odada bekliyorsun. Sıkıcı bir durum ama az kaldı. Herkesin Allah yardımcısı olsun. Burada personel bizimle çok ilgili ve alakalı. Onlara da çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Gaziantep FK da bize çok destek oldu onlara da çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: DHA 
 

Sıradaki Haber
Amiens'te itirazlar sürüyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz