Futbol

Sadece 1 Sterline transfer oldu!

12 Temmuz 2016 Salı 17:52 - Son Güncelleme 12 Temmuz 2016 Salı 15:03

İngiliz ekibi Bradford City, kaleci Colin Doyle'ı 1 Sterline renklerine bağladı.

Transfer döneminin en ilginç hamlesi İngiltere'den geldi. 1.Lig ekiplerinden Bradford City, yalnızca 1 Sterlin karşılığında İrlandalı kaleci Colin Doyle'u kadrosuna kattı.

Transferde yaz dönemi hareketliliği yaşanıyor. Takımların kadrolarını takviye için girişimleri tüm hızıyla devam ederken transfer döneminin en ilginç hamlesi İngiltere’den geldi.

Ada ülkesinde transfere harcanan paranın 1 milyar Sterlini aşarak, yeni bir rekorun kırılması beklenirken, 1 Sterline yapılan transfer herkesi şaşkına çevirdi.

Birmingham'lı Colin Doyle, 1 sterlin karşılığında 1.Lig ekiplerinden Bradford City'ye transfer oldu.

Geçen sezon kiralık olarak gittiği Blackpool'da ter döken ancak sezon sonunda takımı alt lige düşen deneyimli kalecinin serbest kalma maddesi yalnızca 1 Sterlin olarak belirlenmişti.

Ben Williams'ın Bury'ye transferinin ardından kaleci arayışlarını başlatan Bradford City, böylece su fiyatına kaleci transferi gerçekleştirdi..

Kulüpler astronomik rakamlara transferler yaparken Bradford City'nin bu hamlesi, dünya futbolunda "kelepir transfer" terimine farklı bir bakış açısı getirdi..

Uzun bir profesyonel kariyere sahip olan İrlandalı file bekçisi, 2007 yılında Ekvador'a karşı İrlanda Cumhuriyeti formasını da terletmişti.

 

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Almanya, Löw için kararını verdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz