Futbol

Şampiyon Milan

13 Ağustos 2015 Perşembe 14:57 - Son Güncelleme 13 Ağustos 2015 Perşembe 15:01

Tim Kupası'nda Milan şampiyon oldu.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Milan, Inter ve Sassuolo'nun katıldığı yeni sezon öncesi hazırlık turnuvası Tim Kupası'nda Milan şampiyon oldu.

İtalya'da her yıl sezon öncesi 45'er dakikadan tek devrelik peş peşe maçlar şeklinde düzenlenen Tim Kupası'na Milan, Inter ile Sassuolo takımları katıldı.

Reggio Emilia kentinin ev sahipliği yaptığı turnuvanın ilk maçında Milan, ezeli rakibi Inter ile karşılaştı. Inter'de Brazovic'in golüne Bertolacci ve Bacca ile cevap veren Milan, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Turnuvadaki 45 dakikalık ikinci maçta, Inter ile Sassuolo oynadı. Sassuolo, Defrel'in golüyle Inter'i 1-0 yenerek, Milan ile final maçına çıktı.

Normal süresi 1-1 eşitlikle sona eren müsabakada kazananı belirlemek için penaltı atışlarına gidildi. Penaltılarda, Sassuolo'ya 5-4 üstünlük kuran Milan, Tim Kupası'nı müzesine götürdü.

İtalyan basınına göre, Sırp teknik adam Sinisa Mihajlovic yönetimindeki kırmızı-siyahlı ekip, 22 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon öncesi iyi bir prova yaparken, bu sezon transfere harcadığı yüksek miktarla dikkati çeken Inter ise turnuvada aldığı yenilgilerle lige henüz tam anlamıyla hazır bir görüntü çizmedi.

Öte yandan, topun kale çizgisini geçip geçmediğini belirlemede kullanılan "gol çizgisi teknolojisi" turnuvada ilk kez uygulandı.

Sıradaki Haber
Bundesliga'da santra zamanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz