Futbol

Santos 108. yaşını kutluyor

15 Nisan 2020 Çarşamba 10:21 - Son Güncelleme 15 Nisan 2020 Çarşamba 10:29

Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Santos, 108'inci yaşını kutluyor. Kulübün unutulmaz futbolcuları Pele, Neymar ve Robinho da siyah - beyazlıların doğum günü için özel videolar çekti.

Brezilya'nın en başarılı kulüpleri arasında yer alan Santos, 108 yaşına bastı. Kulübün 3 unutulmaz futbolcusu da kulübün kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen Pele, Santos'un Brezilya'yı dünyaya en iyi şekilde tanıttığını söyledi.

''Onur duyuyorum''

''Dünyanın 4 bir yanındaki dostlarım... Dünyanın 4 bir yanındakiler diyorum; çünkü Santos'un 108. yaşını kutladığını herkesin bilmesini istiyorum. Bu sürenin yarısından uzun bir zamandır bu kulübün bir parçasıyım ve bundan büyük onur duyuyorum.''

PSG'nin yıldızı Neymar da Santos kulübünün kendisi için büyük önem taşıdığına vurgulayarak ''Santos, tutkuyla bağlı olup desteklediğim; aynı zamanda ben ve kariyerim için çok önemli bir kulüp... Kariyerime orada başladım, genç takımlarında oynadım ve bunlar benim için çok özeldi. Kutsal formasını giymekten onur duyduğum Santos'u 108 yaşına bastığı için kutluyorum.'' dedi.

Kariyerine Medipol Başakşehir'de devam eden Robinho da, siyah - beyazlı formayı giymiş olmaktan onur duyduğunu ifade ederek ''Santos tarihinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu harika kulübün doğum gününü kutluyor ve hepinize kocaman bir öpücük yolluyorum.'' dedi.

Kaynak: TRT SPOR

Etiketler : 108. yılSantos
Sıradaki Haber
Francisco Trincao'nun 'Barça' sabırsızlığı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz