Futbol

Sarri'den flaş Eden Hazard açıklaması: Kalması zor

09 Nisan 2019 Salı 10:08 - Son Güncelleme 09 Nisan 2019 Salı 10:51

West Ham United'a attığı goller Chelsea'ye 3 puanı getiren isim olan Eden Hazard'ın "Maviler"den ayrılma ihtimalini kuvvetlendiren bir açıklama geldi. Chelsea Teknik Direktörü Sarri, "Eden yeni bir deneyim isterse kalması zor olur" dedi.

İngiltere Premier Lig'de West Ham United'ı Eden Hazard'ın golleriyle 2-0 yenen Chelsea'nin teknik direktörü Maurizio Sarri, maçın ardından flaş Belçikalı yıldızın takımdaki geleceği ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Sky Sports'a konuşan Sarri, Eden Hazard'ın harika bir maç çıkardığını ifade ederek, "Şanslıyız. Eden bu şekilde oynadığı zaman kazanmak daha kolay oluyor" dedi.

İtalyan çalıştırıcı, Belçikalı yıldızın takımdaki geleceğiyle ilgili olarak da dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"Yeni bir deneyim isterse kalması zor olur"

Eden Hazard'ı takımda kalmaya ikna etmeye çalıştıklarını belirten Sarri, şöyle konuştu:

"Kulübün, onu satmak istemediğinden eminim. Ancak Eden yeni bir deneyim isterse kalması zor olur. Onu ikna etmeye çalışacağız ama kolay olmayacakk. Kararına saygı göstermeliyiz."

"100 milyon euro, bugünün standartlarına göre çok ucuz"

Sarri, İspanyol devi Real Madrid'in Hazard için 100 milyon euroyu gözden çıkardığı yönündeki iddialarla ilgili olarak ise "100 milyon euro, bugünün standartlarına göre çok ucuz. Transfer dönemlerinde daha yüksek fiyatlar gördük. Eden gibi bir oyuncunun takımı değiştirmeye karar vermesi feci bir durum. Aynı seviyede başka bir oyuncu bulmak çok zor çünkü dünyada aynı seviyede sadece iki ya da üç oyuncu var" şeklinde konuştu.

28 yaşındaki Belçikalı yıldızın Chelsea ile 2020 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Chelsea Eden Hazard'la güldü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz