Futbol

"Saygıyı hak etmiş bir şekilde geldim"

04 Ocak 2016 Pazartesi 19:43 - Son Güncelleme 04 Ocak 2016 Pazartesi 17:47

Barcelona forması giymeye hazırlanan Arda Turan, açıklamalarda bulundu.

Barcelona'da forma giymeye hazırlanan milli futbolcu Arda Turan, Atletico Madrid, Galatasaray ve A Milli Takım'da kazandığı başarılardan dolayı saygıyı hak etmiş bir şekilde Katalan ekibine katıldığını söyledi.

Arda Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Barcelona formasını giyeceği için heyecanlı olduğunu belirterek, "Atletico Madrid, Galatasaray ve A Milli Takım'da kazandığım başarılardan dolayı saygıyı hak etmiş bir şekilde Barcelona'ya katıldım" ifadesini kullandı.

Elde ettiği başarılardan dolayı takım arkadaşlarının kendisine saygı duyduğunu anlatan milli futbolcu, "Onlardan biriymişim gibi davranıyor ve bana bunu hissettiriyorlar. Milli takım ile kazandığımız maçtan sonra beni alkışlarla karşıladılar. Çok özeldi benim için ve çok mutlu oldum" değerlendirmesinde bulundu.

Arda Turan, insanın mutlaka hayallerinin olmasını gerektiğine vurgu yaparak, şöyle devam etti:

"Bayrampaşa'daki çocuğun hayattaki en büyük hayali, Galatasaray'da oynamaktı. Galatasaray formasıyla sadece bir maça çıkabilmekti. Demek ki hayalin de ötesi varmış. Şu an hayalini kuramadığım şeyleri yaşıyor, aklımın yetmediği durumların içinde bulunuyorum. Eğer yetenekliysen ve çalışıyorsan bir şekilde bunlar gerçekleşiyor. Bunun için her zaman şükrediyorum. Güzel bir kariyere, güzel bir çocukluğa sahiptim ve şimdi de onun keyfini sürüyorum."

Dünyanın en iyi takımında, en özel oyuncularla oynama şansı bulacağını kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, takımının önemli ve değerli oyuncularından biri olmak istediğini sözlerine ekledi.

FIFA'nın verdiği iki sezonluk transfer yasağı cezası sebebiyle Barcelona'nın sezonun ilk yarısında faydalanamadığı Arda Turan, teknik direktör Luis Enrique'nin görev vermesi halinde 6 Ocak Çarşamba günü Espanyol ile oynanacak Kral Kupası mücadelesinde yeni takımıyla ilk maçına çıkacak.

Sıradaki Haber
Real'de Benitez ile yollar ayrıldı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz