Futbol

Serie A'da koronavirüs kabusu

08 Mayıs 2020 Cuma 10:47 - Son Güncelleme 08 Mayıs 2020 Cuma 11:00

İtalya Ligi Serie A bir kez daha koronavirüs ile sarsıldı. Fiorentina, Sampdoria ve Torino kulüpleri'nde, bazı oyuncu ve çalışanların koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

İtalya Ligi'nde Fiorentina, Sampdoria ve Torino kulüpleri, son kontrollerde test sonucu pozitif çıkan kişilerin olduğunu duyurdu.

Fiorentina'dan yapılan açıklamada herhangi bir isim verilmedi. Ancak, hastalığa yakalananların üçünün futbolcu, üçünün de kulüp personeli olduğu bildirildi.

Ayrıca testleri pozitif çıkan isimlerin karantinaya alındığı ifade edildi. Mor Menekşelerde daha önce salgına yakalanan, Dusan Vlahovic, German Pezzella ve Patrick Cutrone tedavi süreçlerinin ardından sağlıklarına kavuşmuştu.

Torino da, bir futbolcuda virüse rastlandığını duyurdu. İsmi açıklanmayan futbolcunun, karantina sürecinin başlatıldığı ifade edildi.

Tıpkı Fiorentina ve Torino gibi Sampdoria da koronavirüs haberi ile sarsıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, tüm takımın kontrolden geçtiği ve 3 oyuncunun testinin pozitif sonuçlandığı belirtildi.

Bu isimlerde herhangi bir belirti görülmese de karantina süreci başlatıldı. Sampdoria kulübünde, salgının ilk döneminde 7 kişide koronavirüs tespit edilmişti.

İtalya'da protokol gereği tüm takımlar antrenmanlara başlamadan önce koronavirüs testi yaptırmak zorunda.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Irak ve Mısır'da liglerin ertelenme süresi uzatıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz