Futbol

Simeone ve Arda'nın sevinci olay oldu

30 Nisan 2015 Perşembe 12:20 - Son Güncelleme 30 Nisan 2015 Perşembe 12:45

İspanya, Torres'in golü sonrası A.Madrid kulübesinde yaşananları konuşuyor.

İspanya La Liga'da Atletico Madrid’in Villareal deplasmanında elde ettiği 1-0’lık galibiyette maça damgasını vuran olay teknik direktör Diego Simoene’nin Arda Turan’a gol sevinci sonrası sarılması oldu.

Simeone, karşılaşmanın 74. dakikasında Fernando Torres’in attığı gol sonrası çılgına dönerek kendisini Arda’nın kuçağına attı. İspanya basını bu görüntüleri Arda ile Simeone arasında oluşan sevginin yeni bir versiyonu olarak taraftarlara sundu.

Simeone daha önce vermiş olduğu röportajlarda milli futbolcu hakkında övgü dolu sözler söylemiş, Arda’nın kendisi için çok özel bir oyuncu olduğunu vurgulamıştı.

Atletico ile 200. maç

Atletico Madrid’in başında Villareal karşısında 200. maçına çıkan Diego Simeone’nin istatistikleri futbol otoritelerini şaşırtmaya devam ediyor. 6 Ocak 2012 tarihinde Atletico’nun başına geçen Simeone 200 karşılaşmada 127 galibiyet 40 beraberlik ve 33 mağlubiyet alarak Madrid ekibinin tarihine geçmeyi başardı.

Arjantinli teknik adamın aynı zamanda başında olduğu Atletico Madrid 200 karşılaşmada 354 gol atarken kalesinde de sadece 153 gole müsade etti.

Diego Simeone’nin İspanyol takımı ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu süre içinde Simeone’nin Atletico tarihinde gelmiş geçmiş en iyi teknik adamlardan biri olmasına ve yeni rekorlar kırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İspanya La Liga'da geride kalan 34 hafta sonunda Barcelona 84 puanla lider, Real Madrid 82 puanla ikinci, Atletivo Madrid de 75 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Atletico Madrid son 11 lig maçında yenilgi yüzü görmezken, 7 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

(Kaynak: DHA)

Sıradaki Haber
Wolfsburg finalde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz