Futbol

Sneijder'den Messi ve Ronaldo itirafı

21 Kasım 2019 Perşembe 11:52 - Son Güncelleme 21 Kasım 2019 Perşembe 14:10

Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, kariyeriyle ilgili önemli bir itirafta bulundu. Sneijder, "Eğer yüzde 100'ümü verseydim, Messi ve Ronaldo ile aynı seviyede olabilirdim; ancak bunu istemedim. Pişman da değilim.'' dedi.

Hollandalı eski futbolcu, tüm enerjisini futbola yansıtmadığı için Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı seviyeye çıkamadığını; fakat bundan pişmanlık duymadığını ifade etti.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, Hollanda basınına konuştu. Tecrübeli isme, neden Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile aynı seviyede olmadığı soruldu.

Verdiği cevapla dikkat çeken Sneijder, "Eğer yüzde 100'ümü verseydim, Messi ve Ronaldo ile aynı seviyede olabilirdim; ancak bunu istemedim. Pişman da değilim. O seviyeye çıkamadım değil, sadece istemedim" şeklinde konuştu.

Portekizli yıldız için eleştirel ifadeler de kullanan eski yıldız, "Cristiano Ronaldo'nun frikikleri sürekli öldürmesini anlamıyorum. 30 kere topun başına geçiyor, 1 kere gol atamıyor" dedi.

Wesley Sneijder, Real Madrid'de birlikte oynadığı eski Beşiktaşlı Guti için de övgü dolu sözler kullandı ve beraber oynadığı en iyi futbolcu olduğunu belirtti.

Kariyerinin zirvesini 2010'da yaşayan Sneijder, aynı yıl Inter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmış ve Hollanda ile de Dünya Kupası'nda final oynamıştı.

2013-2017 yılları arasında 4 buçuk yıl Galatasaray formasını terleten 35 yaşındaki eski futbolcu, geçtiğimiz yaz profesyonel kariyerini sonlandırmıştı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Beckham'dan çocuklar için manifesto gibi konuşma
Yükleniyor lütfen bekleyiniz