Futbol

Şok! 12 maç ceza geliyor

18 Ağustos 2015 Salı 17:06 - Son Güncelleme 18 Ağustos 2015 Salı 17:10

Gerard Pique'nin 4 ile 12 maç arasında men cezası alacağı iddia edildi.

Barcelonalı futbolcu Gerard Pique'nin İspanya Süper Kupası'nda Athletic Bilbao'ya karşı oynanan maçta gördüğü kırmızı karttan dolayı 4 ile 12 maç arasında men cezası alacağı iddia edildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde, karşılaşmanın 55. dakikasında bir pozisyona itiraz ederken yan hakeme küfürlü söz söylediği hakem raporunda belirtilen Pique'nin, büyük bir ceza alabileceği yazıldı.

Maçın hakemi Velasco Carballo'nun raporunda, Pique'ye verilen kırmızı kartın nedenini, "yan hakemin annesine küfretmesi" olarak açıkladığı belirtildi. İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Yönetmeliği'nin 94. maddesi gereğince, "bir spor müsabakasında hakemlerden herhangi birine hakaret etme veya saldırmaya 4 ile 12 maç arasında men cezası verilmesinin" öngörüldüğünü vurgulayan İspanyol basını, gelecek çarşamba günü toplanacak komitenin bu maddeye dayanarak Pique'ye en az 4 maç ceza vereceğini öne sürdü.

Barcelona'nın İspanyol savunma oyuncusu, maç sonrasında basına yaptığı açıklamada, yan hakeme küfürlü konuşmadığını savunmuştu.

Sıradaki Haber
Manchester City doludizgin
Yükleniyor lütfen bekleyiniz