Futbol

Stoch Fenerbahçe'ye dönecek mi?

27 Eylül 2013 Cuma 15:01 - Son Güncelleme 27 Eylül 2013 Cuma 15:23

İngiliz basınından PAOK'a kiralanan Stoch ile ilgili dikkat çekici iddia...

Fenerbahçe tarafından sezon başında Yunan ekibi PAOK'a kiralanan Stoch burada gösterdiği performans sonrası Türkiye'ye geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. 

İngilizlerden konuyla ilgili yeni bir iddia geldi. İngiliz basınında yer alan haberde, Stoch'un PAOK'ta çok mutlu olduğunu ve Fenerbahçe'ye dönme niyetini olmadığını açıklaması, birçok söylentiyi de beraberinde getirdi.

PAOK'un, Slovak yıldızın 4.5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacağı, Stoch'un da sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönmek zorunda kalacağı ifade edildi.

Bu söylentilerin henüz ne oyuncunun kendisi, ne de kulüpler tarafından doğrulanmadığına dikkat çekilirken, bu dedikoduların doğru çıkması halinde; Stoch'un buna nasıl bir tepki vereceği ve oldukça iyi başladığı PAOK günlerinin nasıl devam edeceğinin merak konusu olacağı belirtildi.

Söylentilerin gerçeği yansıtmaması halinde ise, şu anda PAOK'un kilit oyuncularından biri konumda olan Stoch üzerinden takımın moralinin bozulmasına çalışıldığının anlaşılacağı kaydedildi.

(Ajansspor)

Sıradaki Haber
Gökdeniz'den 35. gol
Yükleniyor lütfen bekleyiniz