Futbol

Talipleri artıyor

24 Aralık 2013 Salı 11:58 - Son Güncelleme 24 Aralık 2013 Salı 12:31

Lazio'dan sonra Aykut Kocaman'a bir talip de İngiltere'den...

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla çalışmayan Aykut Kocaman için talipler gün geçtikçe artıyor.

İtalya Ligi takımlarından Lazio'nun Aykut Kocaman ısrarından sonra genç teknik adama bir teklifte İngiltere'den geldi.

Premier Lig'de kötü günler geçiren Cardiff City'nin Aykut Kocaman ile ilgilendiği iddia ediliyor. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Premier Lig'in yeni ekibi Cardiff City, Aykut Kocaman'ı da listesine aldı.

Mackay'ın görevine son verilebilir

Son olarak Liverpool karşısında adeta eriyen Cardiff City, teknik direktör değişikliğine gitmek istemişti. Listedeki aday isimleri beğenmeyen taraftar, Malky Mackay'ın da görevde kalmasını isteyince bir süre daha takımda kalabileceği söylenmişti. Cardiff'in sahibi Vincent Tan'ın menajer Mackay ile arasının açık olması üzerine araya Türk iş adamı ve başkan Mehmet Dalman girmişti. Malky Mackay'a uzun süreli teminat vermese de göreve devam edebileceğini söyleyen Dalman, tatilini keserek Cardiff'e gelmişti.

Lazio da istemişti

Bu görüşmelere rağmen Cardiff'in sahibi Vincent Tan'ın Malky Mackay ile yola devam etmeyeceği ve Sven Goran Ericksson ile anlaşacağı konuşulmuştu. İngiliz basınında bugün yer alan haberlerde ise aday teknik adamların arasına Aykut Kocaman'ın da girdiği belirtildi. Aykut Kocaman'ı son olarak Lazio istemiş ve Petkovic'in görevden alınmasıyla İtalyan ekibinin başına geçeceği iddia edilmişti.

Eurosport

Sıradaki Haber
Şimdi moda CR7
Yükleniyor lütfen bekleyiniz