Futbol

"Teklifi düşünmeden kabul ettim"

02 Ocak 2020 Perşembe 21:16 - Son Güncelleme 02 Ocak 2020 Perşembe 23:18

İspanya 2. Ligi ekiplerinden Deportivo'ya transfer olan Emre Çolak, düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. "Deportivo'nun teklifini düşünmeden kabul ettim"

Deportivo'nun teklifini hiç düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Emre Çolak, "Bu transferde emeği olan herkese teşekkür ederim. Antrenman yapıyordum ve transfer tekliflerini değerlendiriyordum. Sonra Richard aradı Deportivo'ya yardım etmemiz gerektiğini söyledi ve hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü bu şehire ve insanlara saygım var. Artık Galiçyalıyım. Burası benim evim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi.

Kondisyon olarak iyi durumdayım

Hocayla da konuştum bu maç oynamayacağım. Kondisyon olarak iyi durumdayım ama takımla antrenman yapmadığım için biraz ritim eksikliğim var. İnşallah en kısa zamanda hazır olacağım. 2. ligi bilmiyorum ama takımı biliyorum, şehri biliyorum, ben elimden geleni yapıp takımıma yardımcı olmaya çalışacağım.

"İspanyolca konuşmaya başladım"

Yava yavaş tanımaya başlıyorum herkesi. Hepsinin bana yaklaşımı çok güzel oldu. Zaten tanıdığım oyuncular var. Artık İspanyolca'yı da konuşmaya başladım yavaş yavaş. Zorluk çekeceğimi zannetmiyorum. Herkes beni çok iyi karşıladı. Takım arkadaşlarımı tanımaya başladım. Suudi Arabistan’da neden formadan uzak kaldım bilmiyorum. Orada Deportivo’nun maçlarını izleme şansım da fazla olmadı” diyen Emre Çolak, sağlık kontrolünden geçip idmana çıktı.

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Arsenal'da Chambers sezonu kapattı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz