Futbol

Torres: Bir gün Atletico'ya döneceğim

23 Haziran 2019 Pazar 11:53 - Son Güncelleme 23 Haziran 2019 Pazar 12:01

Futbol kariyerini sona erdiren İspanyol golcü Fernando Torres, basın toplantısı düzenledi.

Yıldız futbolcu, büyük başarılar için bir gün Atletico Madrid'e yeniden döneceğini söyledi. 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından emeklilik kararını açıklayan Fernando Torres, basın toplantısı düzenledi.

İspanyol golcü, bunun kendisi için kolay bir karar olduğunu ifade etti.

Torres, ''Futbolu bırakmayı düşünmek, işin zor olan kısmıydı. Ancak bir kere bunu düşündüğümde emeklilik kararı almak yalnızca birkaç dakika sürdü." dedi.

Son olarak Japonya liginde Sagan Tosu takımının formasını giyen 35 yaşındaki oyuncu, takımına yardımcı olamamasının kararında etkili olduğunu ifade etti.

Golcü futbolcu, ''Dürüst olmak gerekirse takımıma istediğim seviyede yardımcı olamıyorum. Bunun takımla, oynadığım pozisyonla ya da Carreres'in ayrılmasıyla ilgisi yok. Fiziksel ve mental olarak artık devam edemeyeceğim bir noktaya yaklaşıyorum. Ve bu olduğunda hala sahada olmak istemiyorum." söyledi.

Son maçında Iniesta'yla aynı sahada olacağını söyleyen yıldız oyuncu, eski takımı Atletico Madrid'e bir gün döneceğini açıkladı.

İspanyol futbolcu sözlerini şu şekilde sonlandırdı: 

"Atletico Madrid benim hayatım. Bir gün yollarımız yine bir şekilde kesişecek ama şimdi değil. Eğer dönme şansım olursa donanımımı ve bilgimi arttırmış olarak oraya gitmek istiyorum; sadece tanıdık bir yüz olarak değil. Büyük şeyler başarmak için gideceğim ve bunun için zamana ihtiyacım var." 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Dani Alves PSG'den ayrıldı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz