Futbol

Tottenham farklı kazandı

19 Nisan 2016 Salı 00:02 - Son Güncelleme 18 Nisan 2016 Pazartesi 21:05

Tottenham Hotspur, Stoke City'i deplasmanda 4-0 mağlup etti.

İngiltere Premier Lig'de Stoke City'i deplasmanda 4-0 mağlup eden Tottenham Hotspur, lider Leicester City ile puan farkını beşe indirdi.

Leicester City'nin sahasında West Ham United ile 2-2 berabere kaldığı ligin 34. haftasında, deplasmanda Stoke City'e konuk olan Londra ekibi, Kane'in 9. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısında Kane'in bir ve Alli'nin attığı iki golle farkı artıran Tottenham Hotspur, sahadan 4-0 galip ayrıldı ve puanını 68'e çıkardı. Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino'nun yönetimindeki başkent ekibi, gelecek hafta sahasında West Bromwich Albion ile puan mücadelesi verecek.

Stoke City filelerini dört kez havalandıran ve toplam bu sezon 64 gol atan Totttenham, ligin en fazla gol kaydeden takımı olurken, kalesinde gördüğü 25 golle de en az gol yiyen takım olma özelliğini taşıyor.

Şu ana kadar attığı 24 golle krallık yarışında zirvede yer alan Harry Kane, bu hafta ligden düşmesi kesinleşen ve geride kalan haftalarda toplam 23 gol atan Aston Villa'yı geride bıraktı.
 

Sıradaki Haber
"500'ler kulübü"nün son üyesi Messi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz