Futbol

Tottenham Kane’i elinde nasıl tutabilir?

11 Mart 2019 Pazartesi 09:29 - Son Güncelleme 11 Mart 2019 Pazartesi 09:33

Avrupa’nın birçok devi ciddi bir forvet sıkıntısı yaşıyor. Gözler de Harry Kane’de. Peki Tottenham yıldız ismini nasıl elinde tutacak? Teddy Sheringham anlatıyor.

Tottenham Hotspur’da forma giyen Harry Kane 25 yaşında ve dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak gösteriliyor.

Başta Real Madrid olmak üzere Avrupa’nın birçok devi ciddi bir şekilde forvet ararken Tottenham yıldız futbolcusunu nasıl elinde tutacak? Cevabı İngiliz futbolunun efsanevi isimlerinden Teddy Sheringham’dan alıyoruz.

7 yıl Tottenham’da forma giyen ve hiç kupa kazanamayan Sheringham’a göre eğer eski kulübü artık bir kupa kazanmazsa Kane’i kaybeder.

Tottenham’dan sonra gittiği Manchester United’da büyük başarılar kazanan eski futbolcu “Eğer böyle giderse Harry’nin de takımdan ayrılma zamanı gelecek ve o da benim gibi düşünüp takımdan ayrılacak. Kupa kazanacağı bir takıma transfer olmak isteyecek"

Aynı zamanda milli takımın da kaptanı olan Kane, bu hafta sonu 2-1 yenildikleri Southampton maçında Spurs forması altında 200. golünü attı. Kane’in Tottenham ile sözleşmesi 2024 yılında sona erecek ve İngiliz forvetin 2008’de gelen Lig Kupası dışında bir kupa sevinci yok.

Takım bu sene Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıktı, Premier Lig’de de üçüncü sıradalar.

Son yıllarda transfere uzak bir politika sergileyen Spurs, ciddi bir para harcadıkları yeni stadına geçmeye hazırlanıyor. Sheringham “Yeni stada taşınmaları Harry Kane için önemli bir faktör. Ama yine de bir başarı gerekiyor. Şu an ligde üst sıradalar ama bu Kane için yeterince iyi değil” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Real Madrid deplasmanda kazandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz