Futbol

Tottenham'a Drogba darbesi

04 Aralık 2014 Perşembe 01:44 - Son Güncelleme 04 Aralık 2014 Perşembe 02:06

Chelsea'nin Tottenham'ı 3 - 0 mağlup ettiği karşılaşmaya Drogba damgasını vurdu.

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea, sahasında Tottenham Hotspur'u 3-0 gibi net bir skorla yendi ve zirve yolunda doludizgin ilerledi. Londra derbisine 1 gol ve 1 asistle Chelsea'den Didier Drogba damgasını vurdu.

Premier Lig'in 14. hafta maçında Ligde namağlup olarak zirvede bulunan Chelsea, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Kuzey Londra temsilcisi Tottenham Hotspur ile karşı karşıya geldi. "Maviler", rakibini 3-0 mağlup ederek açık ara liderliğini sürdürdü.

Stamford Bridge'de oynanan mücadelede Jose Mourinho'nun Chelsea'sine farklı galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Eden Hazard, 22. dakikada Didier Drogba ve 73. dakikada Loic Remy kaydetti.

Bu arada ilk golün asistini yapıp, takımının ikinci golüne de imza atan eski Galatasaraylı futbolcu Didier Drogba, performansıyla büyük beğeni topladı.

Bu sonucun ardından puanını 36'ya çıkaran Chelsea, en yakın takipçisi Manchester City ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Tottenham Hotspur ise 20 puan kaldı.

"Topçular"dan son dakika atışı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Arsenal, sahasında ağırladığı Southampton'ı tek golle geçti. "Topçular"a galibiyeti getiren golü 89. dakikada Şilili futbolcu Sanchez kaydetti. Sezona iyi bir başlangıç yapan Ronald Koeman yönetimindeki Southampton ise üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

City'nin Agüero'su var

Son şampiyon Manchester City, Sunderland deplasmanında 3 puana 4 golle uzandı. Arjantinli Agüero'nun iki gol attığı mücadelede Manchester ekibine farkı getiren golleri Jovetic ve Zabaleta kaydetti.

Günün diğer maçında ise Everton ile Hull City 1-1 berabere kaldı.

Sıradaki Haber
Afrika Kupası'nda kuralar çekildi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz