Futbol

Totti'den Pallotta açıklaması

19 Nisan 2020 Pazar 18:52 - Son Güncelleme 20 Nisan 2020 Pazartesi 09:29

Roma'nın efsane futbolcusu Francesco Totti ile eski kulübünün arasına kara kedi girdi. 44 yaşındaki Totti, Roma Başkanı James Pallotta görevde olduğu sürece kulübe adım atmayacağını söyledi.

Francesco Totti, eski futbolculardan Luca Toni'nin sosyal medyadan yaptığı canlı yayına katılarak, Roma Başkanı James Pallotta'yı eleştirdi.

Sarı kırmızılı kulüpteki görevinden Palotta yüzünden ayrıldığını belirten Totti, "Oğlumu antrenmana bıraktığımda bile tesislere girmiyorum. Bazen dışarıda arabada oturup aradan geçen 30 yıldan sonra içeri giremediğimi düşünüp ağlamaklı oluyorum. Oğlum gelip maçlarını izlememi istiyor ancak yapamıyorum, bu beni öldürür" diye konuştu.

Futbolu kendi isteğiyle bırakmadığını vurgulayan eski yıldız, "Fiziksel açıdan iyi durumdayken neden bırakayım ki? Sonuçta Roma'ya duyduğum bağlılıktan dolayı başka bir kulübe gitmedim ve son noktayı koydum" ifadesini kullandı.

"Genç oyunculara tecrübelerimi aktarmaktan çok mutluydum" diyen Francesco Totti, Roma'yı bacaklarından bile vazgeçebilecek kadar çok sevdiğini sözlerine ekledi.

25 yıllık futbolculuk hayatında sadece Roma'da oynayan Totti, kulüp tarihinin en fazla forma giyen ve en çok gol atan oyuncusu konumunda bulunuyor.

Kaynak: TRT SPOR 

Sıradaki Haber
Rummenigge: Bundesliga'nın 9 Mayıs'ta başlamasını umuyorum
Yükleniyor lütfen bekleyiniz