Futbol

Trump profesyonel lig temsilcileri ile görüştü

05 Nisan 2020 Pazar 18:14 - Son Güncelleme 05 Nisan 2020 Pazar 18:21

Amerika Birleşik Devletleri'nde de tüm spor etkinlikleri koronavirüs salgını nedeniyle iptal edildi. Başkan Trump, konuyla ilgili profesyonel lig temsilcileri ile telekonferans yöntemiyle görüşme yaptı.

Profesyonel liglerin temsilcileri ile telekonferans yöntemiyle görüşen Donald Trump, yıl sonuna kadar iptal edilen karşılaşmaların ne zaman başlatılabileceği konusunda bilgi aldı.

Başkan Trump, “mümkün olan en kısa sürede” yarışmaların yeniden başlamasını dört gözle beklediğini söyledi.

Trump spor temsilcilerine, " Taraftarın arenalara geri dönmesini istiyorum... Açıkçası taraftarlar da bence en kısa zamanda, geri dönmek istiyor. Basketbol, beyzbol, futbol ve hokey mücadelesini görmek istiyorlar. İlgi duydukları sporlarını görmek istiyorlar. Golf sahalarına çıkmak ve güzel, temiz hava solumak istiyorlar. ” şeklinde seslendi.

Trump özellikle çok izlenen branşlarda sezonu tamamlanması için çalışmalar yürüttükleri anca salgın kontrol altına alınmadan bunu yapamayacaklarını söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde 11 Mart'ta NBA'de maçlar koronavirüs salgını sebebi ile askıya alınmıştı.

Ardından Amerikan Ulusal Futbol Ligi ve Nascar otomobil yarışlarının da aralarında yer aldığı tüm spor etkinlileri iptal edilmişti.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
UEFA'dan ''tescil etmeyin'' uyarısı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz