Futbol

Tüneli deldiler ve maç tatil edildi!

15 Mayıs 2015 Cuma 09:24 - Son Güncelleme 15 Mayıs 2015 Cuma 10:42

Boca Juniors-River Plate maçında inanılmaz olaylar yaşandı.

TRT SPOR'dan canlı yayınlanan Copa Libertadores son 16 turu rövanşında Arjantin devleri Boca Juniors ile River Plate'i karşı karşıya getiren maçta inanılmaz olaylar yaşandı. River Plate oyuncularına tribünden gaz atıldı ve maç tatil edildi.

OLAYLI MAÇTAN KARELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Superclasico olarak bilinen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı ve takımlar soyunma odasına gitti. Ancak ikinci yarı öncesi olanlar oldu.

Tüneli deldiler!

River Plate oyuncuları, ikinci devreyi oynamak üzere sahaya çıkmak üzereyken, çıkış tüneline yakın bir bölgeye birdenbire biber gazı atıldı. İlk anda gazın, taşkınlıkta bulunan taraftarlara müdahale amacıyla polis tarafından atıldığı düşünüldüyse de, daha sonra bu gazın, tribünlerden geldiği anlaşıldı. Gazdan fazlasıyla etkilenen River Plate oyuncularına saha içinde müdahale edildi. Daha sonra polis, söz konusu saldırıyı gerçekleştiren tribüne müdahale ederek olayları yatıştırdı. Bu arada bazı futbolcuların vücutlarında, gaz nedeniyle yanıklar oluştuğu görüldü.

Bu arada gazın nasıl ve tam nereden atıldığını gösteren ve sosyal medyaya yansıyan bazı görüntüler şok etkisi yarattı. Bu görüntülerde, Boca Juniors taraftarlarının, çıkış tünelini delip, o delikten içeri gaz sıktığı görülüyor.

75 dakikalık bekleme

Olayların ardından konuk takım oyuncularının gazdan etkilenmesi nedeniyle, River Plate yöneticileri, maçın ertelenmesi talebinde bulundu. Hakemler ve CONMEBOL yetkilileri, yaklaşık bir saat 15 dakika boyunca, bir kısmı saha içerisinde olmak üzere sayısız toplantı düzenledi. 75 dakikalık beklemenin ardından, maçın tatil edilmesine karar verildi. Kararın açıklanmasının bu denli gecikmesinin nedenininse, tribünlerde yaşanabilecek olası olayları engellemek olduğu belirtiliyor.

Kupadaki ilk maçı River Plate kendi evinde 1-0 kazanmıştı.

Sıradaki Haber
Gerrard'ın en büyük üzüntüsü
Yükleniyor lütfen bekleyiniz